Marca comercială a anului.

Jun 11, 2019
Marca comercială a anului.

Compania Lokmera SRL crează o tradiție de a participa la cel mai important eveniment al businessului autohton -  Gala Businessului Moldovenesc, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

În cadrul acestui eveniment, companiei Lokmera, i s-a decernat Medalia de Aur la concursul  Marca Comercială, nominalizarea IMM-ul favoritul anului 2018. Ceea ce reprezintă recunoaşterea loialității clienților față de companie.  Obținerea acestei distincții, a fost posibilă  datorită muncii asidue a întregii echipe, inclusiv și feedback-ului pozitiv al clienților, care au apreciat la nivel înalt calitatea și competitivitatea produselor și serviciilor oferite de companie.

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003, cu scopul de a reliefa cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă, a spori competitivitatea lor şi a contribui la creșterea profesionalismului echipelor de marketing. La ediția curentă a competiției au participat 77 mărci comerciale naționale.

Lokmera înseamnă mai mult decât simbol: este o echipă, e o promisiune și un contract cu fiecare beneficiar în parte. Și atunci când beneficiarul rămâne mulțumit de atitudinea abordată, de calitatea bunurilor și serviciilor prestate, probabilitatea de a reveni este considerabil mai ridicată