LOKMERA SRL – LAUREAT AL PREMIULUI PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII 2020

Jun 30, 2021
LOKMERA SRL – LAUREAT AL PREMIULUI PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII 2020

Într-un an în care posibilul a devenit imposibil și în care carantina a pus stapânire pe întreg globul, echipa noastră a reușit prin ambiție și perseverență să devină Laureat al premiului în domeniul calității și să obțină trofeul „Zeița Calității”.

Trofeul „Zeița Calității” este recunoașterea muncii asidue depuse de către compania Lokmera, privind îmbunătățirile realizate în domeniu calității.

Decernarea premiilor a avut loc în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Concursul “Premiul pentru realizări în domeniul calității” este deja la  cea de-a 7-a ediție, scopul acestuia  este de a contribui la conștientizarea necesității implementării standardelor internaționale de management al calității în companiile naționale și promovarea celor mai calitative produse în rândul consumatorilor.